H ρετσίνα που με την χαρακτηριστική συσκευασία και την εκπληκτική γεύση της καθιερώθηκε σαν σήμα κατατεθέν της εταιρίας μας.
Σταφύλι Σαββατιανό και προσθήκη ρητίνης συνθέτουν το μυστικό της πραγματικά υπέροχης γεύσης της.
Πίνεται σε θερμοκρασία: 8ο-10ο C
Από τον πιο παραδοσιακό αμπελώνα της Ελλάδας, ένα νεανικό και σπινθηροβόλο κρασί με ισορροπημένη λιπαρή γεύση και πολύ διακριτική οξύτητα.
Χαρακτηριστική μύτη Σαββατιανού, όπου κυριαρχούν τα άνθη λεμονιάς και ακολουθεί η μπανάνα.
Συστάσεις σερβιρίσματος: Ιδανικό για την μεσογειακή κουζίνα, τις θαλασσινές γεύσεις και τα ζυμαρικά.
Μεστό, ρωμαλέο, με πληθωρικό σώμα, μαλακές ταννίνες και επίμονη βελούδινη επίγευση. Αριστοκρατικά βαθύχρωμο με ιώδεις πινελιές. Τυπικά αρώματα ξερού δαμάσκηνου, κερασιού, και νότες καφέ.
Παράγεται από τους αμπελώνες που καλύπτουν τους λόφους και τα λεκανοπέδια της μεσόγειας Κορινθίας και από τη βασιλίδα ελληνική ποικιλία, το αηγιωργήτικο
Συστάσεις σερβιρίσματος: Συνοδεύει κρέατα, τυριά, κυνήγι, αλλά και τα περισσότερα παραδοσιακά εληνικά εδέσματα.
Εκφραστικό, πληθωρικό, γενναιόδωρο. Αυτοκρατορικό μπουκέτο από ξερά δαμάσκηνα και φρούτα του δάσους. Σαγηνευτική βελούδινη γεύση που συνοδεύει ως απεριτίφ φρούτα ,ξηρούς καρπούς και κίτρινα τυριά.
Από τις ποικιλίες Αηγιωργίτικο , Merlot, Syrah, και τους ημιορεινούς αμπελώνες της Βόρειας Πελοποννήσου.
Συστάσεις σερβιρίσματος: Συνοδεύει κυρίως, ως απεριτίφ αλλά και με λευκά κρέατα.
Παιχνίδι γεύσεων και αρωμάτων, γλυκιά νύξη γαρύφαλλου και κανέλλας με φόντο φρουτώδη και ανθώδη αρώματα, ξύπνημα των αισθήσεων μετά το φαγητό.
Ποικιλίες Ερυθρωπός Ροδίτης, Merlot, Syrah
Συστάσεις σερβιρίσματος: Συνοδεύει κυρίως, ως απεριτίφ αλλά και με λευκά κρέατα.
Πλούσιο σώμα, γεύση αιχμηρή που ακροβατεί ανάμεσα στη δύναμη και τη φινέτσα με αρωματική επίγευση και διακριτική νότα ρητίνης, ώριμα αρώματα με νότες βανίλιας, ποικιλία Σαββατιανό.
Συστάσεις σερβιρίσματος: ιδανικό για μεσογειακή κουζίνα , συνοδεύει τα πάντα λόγω της ιδιαίτερης και πικάντικης γεύσης της.